Ik ben Jimmy

Hoi, ik ben Jimmy. Ik ben een kei in zwemmen en zwemtrucjes en ik leer je graag zwemmen bij zwembad Die Heygrave. 

Ik kom van een tropisch eiland, middenin de Grote Oceaan. Op een eiland is natuurlijk veel water, net zoals in Nederland. Daarom is het belangrijk dat je je fijn voelt in het water en goed kunt zwemmen. Mijn droom is dan ook dat jij dit op een speelse, uitdagende en veilige manier leert bij zwembad Die heygrave. Dit begint al bij het samen spetteren tijdens het babyzwemmen. 

Eerst even douchen

Samen maken we veel plezier en oefenen we tijdens de zwemles met veel leuke spelletjes. Voordat we het water in springen, gaan we eerst naar de wc en douchen we kort want dan blijft het zwemwater lekker schoon. 

Wat gaat er al goed?

Iedere les kijk ik wat je goed doet en wat je nog kunt oefenen. Dat kun je online bekijken op onze website. Ben jij er klaar voor? Dan mag je op voor je zwemdiploma. 

Tijdens het diplomazwemmen doe je verschillende oefeningen en kun je laten zien dat je net zo goed kunt zwemmen als ik. Je krijgt dan van mij je diploma en een sticker voor in je zwemrapport. Verzamel je alle stickers, dan kun je, net als ik, in de Grote Oceaan zwemmen. 

En nu plonzen maar! 

Uitgelicht