Coronavirus maatregelen

 

Zwembad Die Heygrave en gemeentelijke sportaccommodaties gesloten

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten. Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs.  Voor alle gemeentelijke sportaccommodaties heeft dit gevolgen. Deze lees je hieronder:

Zwemlessen en andere zwemactiviteiten afgelast

Alle zwemlessen en andere zwemactiviteiten zoals Aquafit, Aquavitaal en recreatief zwemmen in sportcentrum Die Heygrave zijn tot en met dinsdag 19 mei 2020 afgelast. Dit betekent dat sportcentrum Die Heygrave gesloten is. Voor de zwemlesssen geldt dat de lessen die wij annuleren, bij de aanschaf van een nieuwe leskaart worden verrekend. De abonnementen van de deelnemers aan de zwemactiviteiten worden verlengd.

Sportaccommodaties

Het sportbedrijf van de gemeente Heusden heeft verschillende sportaccommodaties. Deze vind je hier terug. Alle sportaccommodaties zijn tot en met dinsdag 19 mei 2020 gesloten. Medewerkers van het sportbedrijf hebben contact opgenomen met huurders van de accommodaties om reserveringen te annuleren.  

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het coronavirus kijk dan op www.rivm.nl en op www.rijksoverheid.nl/coronavirus of neem telefonisch contact op met het speciale publieksnummer van het RIVM via telefoonnummer 0800-1351. Heeft u specifiek vragen over het afgelasten van de zwemlessen, zwemactiviteiten of het sluiten van de sportaccommodaties? Stuur dan een WhatsApp naar 06 390 82 575 of neem telefonisch contact op met sportcentrum Die Heygrave via (073) 649 47 44.

Uitgelicht