Over Die Heygrave

Zwemles voor uw kinderen? Meedoen aan Aquasportief activiteiten of lekker banenzwemmen? Dat kan in overdekt zwembad Die Heygrave in Vlijmen op nog geen 10 minuten rijden van Den Bosch. Het zwembad biedt een gevarieerd aanbod van zwemactiviteiten voor alle leeftijden. Ook voor inwoners uit Den Bosch, Drunen, Rosmalen, Helvoirt, Cromvoirt en Vught is Die Heygrave goed bereikbaar. In minder dan 15 minuten parkeert u uw auto gratis voor de deur.

Zwembaden

Die Heygrave heeft drie zwembaden. Een wedstrijdbad van 25 x 15 meter met een watertemperatuur van 27,5 graden, een instructiebad dat gebruikt wordt voor de zwemles van 15 x 8 meter met een watertemperatuur van 30 graden, en een therapeutisch bad met beweegbare bodem van 8 x 10 meter. Dit laatste bad heeft een watertemperatuur van 32 graden. Bij het wedstrijdbad en het therapeutisch bad is een invalidenlift beschikbaar. Speciaal voor ouderen zijn er speciale grote kleedhokken met beugels. Rollators mogen mee de zwemzaal in.

Water met weinig chloor

In zwembad die Heygrave wordt het water gedesinfecteerd op basis van keukenzout. Hierdoor ruikt u geen sterke chloorlucht. Voor kleine kinderen en voor mensen met eczeem en astma is dit zeer geschikt. Het zorgt er voor dat zwemmen de klachten niet verergert.

Vertrouwenspunt Sport

Bij het Vertrouwenspunt Sport,  www.nocnsf.nl/vertrouwenspuntsport , kunnen medewerkers van zwembaden, ouder(s), leden van een zwemvereniging, eigenaren of medewerkers van een zwemschool, vertrouwd, met iemand van buitenaf, praten, vragen stellen, twijfels of klachten uitspreken dan wel om advies vragen. 

Accommodatie huren

Wilt u een van onze zwembaden of sporthallen/-zalen huren? Kijk dan hier.

Werken bij zwembad Die Heygrave

Op zoek naar vacatures, stages en werkervaringsplaatsen? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Uitgelicht