Hennepkwekerij Brederostraat Vlijmen ontdekt na melding

Hennepkwekerij Brederostraat VlijmenIn een klein appartement aan de Brederostraat in Vlijmen is op 6 augustus 2019 een hennepkwekerij aangetroffen. De bewoner had ruim 150 hennepplanten in zijn slaapkamer staan. De hennepkwekerij is ontdekt na een melding van een inwoner. Op last van de burgemeester wordt de woning gesloten, dat gebeurt na de gebruikelijke periode van één week waarin de bewoner(s) een zienswijze kunnen indienen en zes weken waarin zij de gelegenheid hebben de woning leeg te maken (de zogenaamde begunstigingsperiode). 

Sluiting sociale huurwoning

Omdat het gaat om een woning van Woonveste passen we maatwerk toe: de woning gaat minimaal één maand dicht, daarna kan de woning weer worden verhuurd als de huurovereenkomst met de huidige bewoner is ontbonden. Op deze manier kan de woning zo snel mogelijk weer worden verhuurd en stagneert de sociale huurmarkt niet.

Helpt u mee?

Het aanpakken van criminaliteit kunnen wij niet alleen. Uw hulp is onmisbaar! We hebben al in meerdere situaties kunnen optreden door een melding. Op www.nietwegkijken.nl en op www.meldmisdaadanoniem.nl vindt u meer informatie.

Uitgelicht