Melden via Misdaad Anoniem loont

Woensdagochtend 23 januari trof de politie aan de Brederostraat in Vlijmen een hennepkwekerij aan van 188 planten. De politie heeft de kwekerij laten ruimen. De burgemeester is voornemens het betreffende pand drie maanden te sluiten. De politie kwam de kwekerij op het spoor door een melding via het meldpunt ‘Meld Misdaad Anoniem’. Uit onderzoek is gebleken dat het hier inderdaad een hennepkwekerij betrof. In de woning werd illegaal stroom afgetapt. Het gerommel met een stroomkast zorgt voor een brandgevaarlijke situatie. Dat is door Enexis meteen opgelost.

Het aanpakken van criminaliteit, zoals het houden van een hennepkwekerij, kunnen wij niet alleen. Uw hulp is onmisbaar! Dit blijkt wel weer uit deze sluiting. Meld verdachte situaties bij de politie op telefoonnummer 0900-8844 of via het meldpunt ‘Meld Misdaad Anoniem’ op telefoonnummer 0800-7000.

Geen sneeuw op het dak?
Blijft een dak, bij jou in de buurt, onbesneeuwd tijdens hevige sneeuwval? Dan kan het zijn dat hier een hennepplantage zit. Door oververhitting en kortsluiting kan brand ontstaan. Dit is levensgevaarlijk. Kortom, meld misdaad anoniem.

Logo Meld Misdaad Anoniem

Uitgelicht